Termeni si Conditii

Definitii

Site (denumit in continuare si SeniorMates) - domeniile si toate subdomeniile SeniorMates, detinute si operate de Infolab Net Solutions SRL, precum si toate functionalitatile si serviciile facute disponibile pe aceste domenii si/sau subdomenii.

Utilizator - orice persoana fizica, cu varsta peste 18 ani, inregistrata pe site-ul SeniorMates, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont de utilizator - sectiunea din site accesibila pe baza unei adrese de e-mail si a unei parole care permite utilizatorului folosirea site-ului SeniorMates, a functionalitatilor si serviciilor disponibile in cadrul SeniorMates si care stocheaza informatiile introduse sau receptionate de utilizator, istoricul interactiunilor cu alti utilizatori si orice alte referinte sau informatii asociate activitatii utilizatorului pe site.

Profil de utilizator - sectiunea din site care afiseaza catre alti utilizatori informatiile facute disponibile de un anumit utilizator.

Servicii - totalitatea optiunilor functionale accesibile in cadrul SeniorMates, care urmeaza sa fie facute disponibile utilizatorului de SeniorMates in mod gratuit ca urmare a crearii unui cont de utilizator sau contra-cost ca urmare a plasarii unei comenzi de servicii pe site.

Formular de comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre utilizator si SeniorMates, prin care la solicitarea utilizatorului, SeniorMates este de acord sa presteze serviciile solicitate, iar utilizatorul este de acord sa primeasca aceste servicii si sa le plateasca, daca a optat pentru un plan tarifar. Comanda se considera finalizata si va produce efecte din momentul in care acceptarea ofertei a ajuns la SeniorMates in cazul serviciilor gratuite, si din momentul in care acceptarea ofertei ce include plata efectiva a pretului seviciilor tarifare alese a ajuns la SeniorMates.

Anexa/anexele comenzii - Orice act subsecvent comenzii constituie parte integranta din prezentul contract;

Tranzactie - incasarea unei sume de bani rezultata din achizitionarea de servicii contra-cost de catre utilizator in cadrul site-ului.

Plan tarifar - structura de cost reprezentand plata aferenta unui pachet standard de servicii ales de catre utilizator, incluzand acces pentru o perioada limitata si predefinita de timp la o anumita serie de optiuni functionale, asa cum se regaseste in pagina https://www.seniormates.ro/upgrade si care poate fi actualizata fara notificare prealabila. Orice schimbare a pretului serviciilor va fi comunicata separat si individual utilizatorului, daca va fi cazul. Pachetul tarifar comandat de utilizator se regaseste in Anexele comenzii.

Pachet de credite - structura de cost reprezentand plata aferenta unui numar limitat si predefinit de utilizari ale anumitor optiuni functionale, asa cum se regaseste in pagina https://www.seniormates.ro/upgrade si care poate fi actualizata fara notificare prealabila. O utilizare de optiuni functionale compatibile va avea ca efect retragerea numarului corespunzator de credite din totalul de credite disponibile in contul de utilizator. Orice schimbare a pretului serviciilor va fi comunicata separat si individual utilizatorului, daca va fi cazul. Pachetul de credite comandat de utilizator se regaseste in Anexele comenzii.

Continut activ - Contributii proprii incarcate de utilizatori pe site, constand in texte, imagini - desene, fotografii, clipuri video sau alte materiale, care au fost aprobate in urma procesului de moderare SeniorMates.

Moderare de continut - Proces manual sau automat prin care SeniorMates aproba sau respinge continutul incarcat de utilizatori, pe baza termenilor si conditiilor SeniorMates.

1. Acceptul dumneavoastra

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului SeniorMates.

Site-ul SeniorMates este proprietatea Infolab Net Solutions SRL, cu sediul in Marasesti, 19, ap. 6, Ploiesti, Prahova, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/1318/16.09.2015.

In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea site-ului.

Utilizarea site-ului (accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

2. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul site-ului, Infolab Net Solutions SRL, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent pe site la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

3. Accesul pe site

1. SeniorMates va acorda permisiunea de utilizare a website-ului SeniorMates sub conditia respectarii urmatorilor Termeni de folosinta:

i. orice utilizare se va realiza numai in interes personal si non-comercial;

ii. este interzisa copierea integrala sau partiala precum si distribuirea oricarei parti sau sectiuni a website-ului indiferent de mediul de stocare pe care se realizeaza copierea, sau copierea in scopul distribuirii;

iii. este interzisa orice interventie care ar putea cauza disfunctionalitatea website-ului chiar si temporara, fara autorizarea prealabila scrisa a Infolab Net Solutions SRL;

iv. este interzisa orice alterare sau modificare a oricarei parti a website-ului exceptand acele modificari ori alterari, rezonabile, efectuate ca o necesitate a utilizarii corespunzatoare a website-ului pentru scopul in care a fost creat;

v. este interzisa orice actiune care afecteaza negativ activitatile corecte, rezonabile si permise ale celorlati utilizatori sau intimideaza, hartuieste ori agreseaza verbal sau vizual ceilalti utilizatori ai site-ului, inclusiv accesarea si utilizarea conturilor personale ale altor utilizatori;

vi. sunt interzise orice utilizari care constau in transmiterea, catre utilizatorii website-lui, de materiale publicitare sau mesaje comerciale;

vii. este interzisa orice actiune, activitate, chiar si prin omisiune, prin care s-ar putea facilita sau incuraja actiuni care incalca Termenii si conditiile de utilizare enuntati in cuprinsul acestui document ori dispozitiile legale aplicabile pentru desfasurarea legala a activitatilor specifice;

viii. este interzisa crearea mai multor conturi pe site apartinand aceluiasi utilizator. In cazul in care Compatibilitate.ro suspecteaza caracterul de duplicat al anumitor conturi, considerate astfel la libera apreciere a Compatibilitate.ro pe baza unor criterii precum utilizarea aceluiasi IP, informatii similare asociate conturilor si a altor criterii, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a interzice accesul pe site.

2. In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. isi rezerva dreptul de a refuza accesul la site oricarui utilizator care foloseste un nume care poate creea confuzie de identitate cu o alta persoana, care poate ofensa o persoana, entitate sau un grup, care poate fi interpretat ca obscen, care contine date personale, altele decat nume si/sau prenume proprii. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. SeniorMates nu este responsabil pentru daunele directe sau indirecte care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

3. Prin prezenta declarati pe proprie raspundere ca sunteti de acord sa nu utilizati niciun sistem automat, care sa trimita prea multe cereri catre site-ul SeniorMates si care sa poata cauza nefunctionarea sau functionarea incetinita a acestuia.

4. Acest site contine linkuri, spoturi sau bannere publicitare cu legaturi catre alte site-uri, care nu sunt proprietatea si nici nu se afla sub controlul Infolab Net Solutions SRL. Infolab Net Solutions SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politica, practicile sau regulile instituite de oricare alt site. Va recomandam sa luati cunostinta despre termenii si conditiile de utilizare pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati atunci cand parasiti site-ul SeniorMates.

4. Drepturi de proprietate intelectuala

Prin drepturi de proprietate intelectuala se inteleg, in mod expres, drepturile de autor si conexe prevazute de Legea 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, drepturile specifice de marca prevazute de Legea 84/1998 cu completarile si modificarile ulterioare, precum si orice alte dispozitii legale aplicabile in completare sau alte dispozitii legale privind numele de comert, drepturile de imagine dar fara a se limita la acestea.

Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra in mod individual, desi unele caracteristici ale sale pot permite interactiunea cu alti utilizatori numai in scop informational si pentru uz personal. Continutul sau nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

5. Continutul incarcat pe site

1. Site-ul SeniorMates permite sau va permite in viitor: a) incarcarea, de catre dumneavoastra sau de catre alti utilizatori, de contributii proprii constand in texte, imagini - desene, fotografii, clipuri video sau alte materiale; b) gazduirea, sharing-ul si/sau publicarea online a materialelor postate. Prin utilizarea website-ului intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca, indiferent daca materialele incarcate sunt facute publice sau nu, SeniorMates nu garanteaza in nicio circumstanta confidentialitatea acestora. Va sfatuim ca la momentul postarii oricaror materiale sa aveti in vedere ca, odata postate, continutul acestora poate deveni public.

2. In calitate de utilizator al website-ului va asumati intreaga raspunderea legala cu privire la continutul materialelor pe care le postati. Prin postare sustineti si garantati ca:

i. sunteti titularul/proprietarul materialului pe care il postati sau sunteti titularul unei autorizari ori ati obtinut consimtamantul sau permisiunea de a utiliza materialul respectiv in orice fel si astfel puteti sa dispuneti de acesta prin includerea, reproducerea, distribuirea lui pe website si pe orice canale media; in acelasi timp autorizati SeniorMates acordandu-i consimtamantul pentru utilizarea tuturor si oricaror materiale postate si a continuturilor lor indiferent ca privesc marci inregistrate, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate, toate acestea incorporate in sau aflate in legatura cu materialele postate, in scopul publicarii si utilizarii acestor materiale pe site, conform politicii Site-ului si conform acestor Termeni si conditii;

ii. detineti consimtamantul, autorizarea din partea fiecarei persoane identificabile, vizual sau auditiv, in continutul materialelor postate pe website de a utiliza imaginea si/sau vocea acesteia pe website, implicit in contexte publice, si pe orice canale media, in conditiile si limitele prevazute in prezentul document care stabileste termenii si conditiile utilizarii website-ului. In acelasi timp prin postarea continutului materialului pe website, acordati catre SeniorMates o licenta neexclusiva, cu titlu gratuit, nerevocabila pe durata termenului legal de protectie a drepturilor recunoscute si protejate de lege pentru utilizari ulterioare ale continutului oricarui material postat de catre dumneavoastra pentru scopuri ce tin de operabilitatea website-ului in relatie cu toti ceilalti utilizatori. Sunt astfel permise actele de reproducere, distribuire si punerea la dispoztia publicului a materialului respectiv, realizarea unor materiale derivate din acesta, promovarea sau reutilizarea in orice format media si prin orice canale media a unor parti sau a intregului continut al website-ului, care contine si materialul incarcat de dumneavoastra;

3. In calitate de utilizator al website-ului, acordati in aceleasi conditii fiecarui utilizator al site-ului SeniorMates consimtamantul utilizarii neexclusive a continutului materialelor incarcate de catre dumneavoastra pe site, de a le reproduce sau raspandi catre alti utilizatori ai website-ului, precum si de a realiza si posta materiale derivate, in conditiile permise de catre administratorii website-ului, conform acestor Termeni si conditii.

4. In ceea ce priveste materialele postate si distribuite catre alti utilizatori prin publicare sau mesaje directe, agreati urmatoarele:

i. sa nu postati sau distribuiti materiale protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, incluzand drepturile la intimitate si viata privata, drepturile de imagine si utilizarea imaginii unei persoane in public si publicitate, decat daca sunteti proprietarul acestor materiale sau aveti consimtamantul proprietarului sau titularilor de drepturi de a posta materialul si de a acorda licenta catre SeniorMates si/sau terti utilizatori ai website-ului in conditiile expres aratate mai sus;

ii. sa nu postati sau distribuiti materiale care prin continutul lor sunt defaimatoare si care in mod direct sau indirect ar putea dauna site-ului SeniorMates sau oricaror terte persoane fizice sau juridice;

iii. sa nu postati sau distribuiti materiale obscene sau pornografice (cum ar fi acte sexuale explicite, nuditate frontala explicita, etc) ori scene de violenta sau care indeamna la incalcarea drepturilor omului recunoscute prin legislatia romana si/sau tratate prin conventii internationale in domeniu;

iv. sa nu postati sau distribuiti materiale al caror continut ar putea leza integritatea si demnitatea umana, care sunt defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, de hartuire, cu continut violent, care sa instige la ura sau la discriminare impotriva unui grup dupa rasa, religie, etnie, sex, varsta, orientare sexuala, sau orice alte materiale si/sau mesaje care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate;

v. sa nu postati sau distribuiti materiale al caror continut promoveaza in orice fel activitati ilegale, printre care, dar nelimintandu-se la: prostitutie, servicii de escorta, masaj sexual si altele. Cand este necesar, SeniorMates poate pune acest continut si orice alte date conexe la dispozitia autoritatilor. De asemenea, SeniorMates poate restrictiona continutul respectiv si/sau bloca accesul la site al utilizatorilor in cazul existentei oricarei suspiciuni, considerate astfel la libera apreciere a SeniorMates, cu privire la desfasurarea de activitati ilegale;

vi. sa nu postati sau distribuiti materiale publicitare sau solicitari de colaborari comerciale indiferent daca prin continutul lor s-ar promova servicii sau produse oferite de o companie sau de catre o persoana fizica, fie ea si autorizata;

vii. sa nu transmiteti catre alti utilizatori si/sau catre site-ul SeniorMates materiale si/sau mesaje care pot fi considerate la libera apreciere a SeniorMates ca fiind obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale, care au caracter sexual sau orice alte materiale si/sau mesaje care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate. SeniorMates nu tolereaza aceste actiuni si le va sanctiona prin restrictionarea continutul respectiv si/sau blocarea accesului la site;

viii. sa nu includeti in profilul de utilizator numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de email, informatii cu conotatii obscene, informatii despre alte persoane;

ix. sa nu desfasurati niciun fel de actiuni sau comunicari cu alti utilizatori in care sa includeti date de contact (incluzand dar nelimitandu-se la adrese de email, adrese fizice, ID-uri de utilizator in aplicatii de messaging, numere de telefon, URL-uri catre alte site-uri si altele) care ar putea sa genereze suspiciuni, considerate astfel la libera apreciere a SeniorMates, cu privire la desfasurarea de activitati ilegale sau nepermise pe site-ul SeniorMates, printre care, dar nelimintandu-se la: prostitutie, servicii de escorta, masaj sexual, inselaciune si altele;

x. sa clasificati drept "nerecomandat persoanelor sub 18 ani" materialele considerate neadecvate pentru a fi vizualizate de catre minori;

xi. sa evitati in orice circumstanta sa folositi identitatea unei alte presoane reale, furtul de identitate pedepsindu-se conform legilor existente in vigoare;

5. In cazul in care vom observa orice activitati care incalca termenii si conditiile enuntate in prezentul document sau ne vor fi semnalate materiale al caror continut incalca in totalitate sau in parte prevederile mai sus mentionate sau oricare alte prevederi legale in vigoare, accesul la acestea va fi blocat iar continutul va fi conservat, pentru a putea fi pus la dispozitia autoritatilor in caz de solicitari in acest sens.

6. Daca sunteti titularul unui drept de autor si considerati ca vreun utilizator al website-ului v-a incalcat drepturile, puteti trimite o notificare administratorilor site-ului SeniorMates in conditiile prevazute de Legea 365/2002 privind comertul electronic cu modificarile ulterioare. Notificarile pot fi trimise pe e-mail la adresa support@seniormates.ro, in scris la sediul social al Infolab Net Solutions SRL din Str. Marasesti nr. 19, et. 3, ap.5, cod postal 100023, judetul Prahova, ori pe fax la numarul +40 (344) 100 826. Orice notificare trebuie datata si semnata iar in cazul in care drepturile apartin unui tert, altul decat insusi semnatarul notificarii, o procura speciala va trebui atasata notificarii, ori o insusire a notificarii de catre insusi titularul dreptului pretins a fi incalcat, in maximum 20 de zile lucratoare de la transmiterea notificarii pentru ca aceasta sa devina efectiva.

Orice notificare va contine in mod obligatoriu urmatoarele elemente:

i. Semnatura fizica sau electronica a titularului dreptului sau a persoanei imputernicite sa il reprezinte pe titularul unui drept exclusiv de proprietate intelectuala, drept pretins ca fiind incalcat;

ii. Indicarea materialului purtator de drepturi de autor ce se pretinde a fi incalcat sau, dupa caz, o lista a materialelor;

iii. Datele de contact ale semnatarului notificarii: nume prenume, adresa postala, telefon, fax, e-mail.

7. Acceptati ca pe durata utilizarii website-ului sa luati contact cu materialele postate provenind dintr-o varietate de surse si ca SeniorMates nu poate fi tras la raspundere pentru niciun element ce tine de orice aspecte privind materialele care au fost postate de oricare dintre utilizatorii website-ului precum si continutul acestora.
In acelasi timp, prin accesarea website-ului, va puteti expune unor materiale pe care le puteti considera ofensatoare, indecente, respingatoare si prin accesare, sunteti implicit de acord sa nu exercitati si sa renuntati in mod expres si irevocabil la exercitarea oricaror drepturi legale insotite sau nu de o cerere de despagubiri pe care, in anumite circumstante, le-ati putea pretinde de la SeniorMates.

8. Acceptarea celor de mai sus, prin accesarea website-ului, implica acordul dumneavoastra, prin care garantati protejarea impotriva oricaror pretentii formulate impotriva SeniorMates, sau a proprietarilor/operatorilor, afiliatilor si/sau licentiatorilor acestuia prin asumarea raspunderii personale pentru orice incalcari de drepturi comise prin accesarea si utilizarea website-lui de catre dumneavoastra personal sau de catre un tert care utilizeaza datele dumneavoastra de logare cu stiinta dumneavoastra sau ca o consecinta a neglijentei in asigurarea securitatii datelor.

9. SeniorMates isi rezerva dreptul a modera orice continut incarcat pe site de catre utilizator si sa decida daca acesta va deveni sau nu activ pe site. SeniorMates isi rezerva dreptul de a dezactiva integral sau partial orice continut activ care incalca termenii si conditiile de utilizare a site-ului sau care incalca orice lege in vigoare sau pe care SeniorMates il considera necorespunzator.

6. Conduita online

1. Prin accesarea website-ului si crearea unui cont de utilizator, sunteti de acord ca:

i. Sunteti unicul raspunzator de relatiile cu ceilalti utilizatori. SeniorMates isi rezerva dreptul, dar nu este obligat sa monitorizeze sau modereze eventualele dispute dintre utilizatori;

ii. Sunteti unicul raspunzator pentru informatiile pe care le dezvaluiti altor utilizatori despre dumneavoastra. SeniorMates nu este responsabil pentru eventualele pierderi sau neplaceri pe care le-ati putea suferi ca urmare a dezvaluirii de informatii despre dumneavoastra;

iii. Nu veti trimite in mod repetat mesaje nedorite catre alti utilizator si nu va veti angaja in demersuri de hartuire a altor utilizatori;

iv. Nu veti copia si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul prealabil al acestora;

v. Nu veti transmite prin intermediul site-ului, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului unui alt utilizator;

2. Continutul accesibil prin intermediul site-ului, incluzand dar nelimitandu-se la opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele, mesajele, imaginile sau orice alte informatii existente pe site, apartin in exclusivitate utilizatorului care le-a introdus. SeniorMates nu garanteaza ca aceste informatii sunt reale, autentice, corecte sau complete si nu este responsabil pentru opiniile exprimate de utilizatorii site-ului. SeniorMates nu este responsabil pentru eventualele pierderi sau neplaceri suferite de utilizatorii care s-au bazat pe aceste informatii.

3. SeniorMates isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a tine o evidenta a continutului introdus pe site de utilizatori. SeniorMates are dreptul, dar nu are obligatia, de a sterge integral sau partial, temporar sau definitiv, orice continut care incalca termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Fiecare utilizator in parte este singurul responsabil pentru continutul introdus pe site si pentru continutul dezvaluit catre alti utilizatori.

7. Tarife si modalitati de plata

1. SeniorMates ofera in mod gratuit utilizatorilor acces la anumite functionalitati predefinite, pentru o perioada nedeterminata. De asemenea, SeniorMates ofera posibilitatea de a accesa contra-cost anumite functionalitati, conform planurilor tarifare si pachetelor de credite disponibile in pagina https://www.seniormates.ro/upgrade.

2. Anumite functionalitati implica achizitionarea unui plan tarifar, care confera utilizatorului acces la functionalitatile respective pe o perioada limitata, in timp ce alte functionalitati implica achizitionarea unui pachet de credite, care confera utilizatorului acces la un anumit numar de utilizari ale optiunilor functionale asociate. In cazul functionalitatilor care sunt disponibile pe baza de credite, numarul de credite aferent unei utilizari va fi retras din creditul achizitionat in prealabil si disponibil in contul de utilizator.

3. Planurile tarifare sau creditele achizitionate sunt asociate in mod unic contului apartinand utilizatorului care le-a achizitionat si nu pot fi transferate catre un alt cont de utilizator, indiferent daca acest cont apartine aceleiasi persoane.

4. Furnizarea serviciilor contra-cost poate incepe doar dupa ce plata efectuata de utilizator este confirmata de SeniorMates prin intermediul unui email trimis catre adresa de email folosita de utilizator la crearea contului pe site-ul SeniorMates.

5. Tarifele in vigoare sunt cele afisate pe site in momentul initierii platii si includ TVA.

6. Pentru anumite metode de plata, pe contul Utilizatorului poate deveni activa optiunea de reinnoirea automata a abonamentului la functionalitatile contra-cost sau pentru realimentarea automata cu credite a contului sau de Utilizator, cu informarea prealabila a Utilizatorului in pagina de initiere a platii. Prin activarea optiunii de reinnoire automata, utilizatorul este de acord ca site-ul SeniorMates sa retraga din contul aferent cardului introdus de utilizator contravaloarea abonamentului sau a creditelor selectate de catre utilizator, la anumite intervale de timp conform optiunilor definite de utilizator in contul sau SeniorMates. In cazul in care incercarile de reinnoire automata initiate de SeniorMates esueaza, accesul la functionalitatile contra-cost va fi intrerupt pana la confirmarea urmatoarei plati. Utilizatorul poate opta in orice moment pentru dezactivarea reinnoirii automate. Odata cu anularea contului de utilizator, pentru anumite metode de plata precum plata prin SMS, utilizatorul trebuie sa dezactiveze personal reinnoirea automata a abonamentului si realimentarea automata cu credite - in cazul platii prin SMS, utilizatorul trebuie astfel sa urmeze indicatiile furnizate de operatorul de telefonie mobila pentru dezactivarea platilor automate.

7. Prin initierea unei plati, utilizatorul declara pe propria raspundere si garanteaza ca are peste 18 ani, ca plata este facuta in numele sau si ca are dreptul sa foloseasca modalitatea de plata selectata. In cazul platilor facute cu cardul, utilizatorul declara ca are peste 18 ani si este titularul de drept al cardului respectiv. SeniorMates nu este responsabil pentru nicio reclamatie legata de utilizarea incorecta sau de catre alte persoane in afara titularului a mijloacelor de plata, pentru consumarea resurselor de plata ale utilizatorilor si nu poate returna contravaloarea platilor daca utilizatorul a realizat o achizitie eronata. In cazul in care exista suspiciuni/reclamatii referitoare la tranzactiile efectuate de utilizator, contul de utilizator de pe site-ul SeniorMates poate deveni partial sau total inaccesibil pana la clarificarea situatiei.

8. Dupa efectuarea unei plati catre SeniorMates, utilizatorii pot solicita restituirea platilor doar in urmatoarele situatii:

i. Pe intreaga durata de utilizare a site-ului, SeniorMates ofera garantia returnarii pentru o tranzactie de achizitie a unui plan tarifar efectuata prin card bancar, daca urmatoarele conditii sunt integral indeplinite:

- tranzactia pentru care se solicita rambursare este prima plata efectuata de utilizator pentru achizitionarea unui abonament SeniorMates (nu se ofera rambursare in cazul platilor ulterioare);
- cererea de returnare a platii trebuie sa fie formulata catre SeniorMates in termen de maximum 5 zile de la incasarea acesteia;
- tranzactia pentru care se solicita rambursarea a fost efectuata prin intermediul unui card bancar (debit / credit);
- contul de utilizator caruia ii corespunde tranzactia a fost deja anulat sau va fi anulat odata cu initierea procesului de rambursare.

In vederea restituirii, SeniorMates va initia rambursarea pe cardul bancar utilizat initial pentru a efectua plata. Timpul de procesarea a cererii de restituire este de pana la patru saptamani, depinzand de institutiile bancare implicate si/sau de compania emitenta a cardului bancar folosit. Returnarea fondurilor se va face intotdeauna pe cardul bancar cu care plata a fost efectuata. Daca acest card a expirat, rambursarea poate fi inca procesata, dar utilizatorul trebuie sa contacteze banca emitenta a cardului pentru a coordona rambursarea.

ii. Necontravenind art. 8, aliniatul i., in momentul inchiderii contului de pe site-ul SeniorMates, utilizatorul nu poate solicita returnarea contravalorii perioadei ramase neutilizate din planul tarifar achizitionat.

iii. SeniorMates nu va restitui in nicio situatie contravaloarea integrala sau partiala a platilor efectuate prin SMS, chiar daca celelalte conditii de returnare sunt indeplinite, deoarece SeniorMates nu incaseaza in mod direct contravaloarea tranzactiei efectuate prin SMS. Incasarea efectiva a tranzactiei este efectuata de catre operatorul de telefonie mobila, iar orice intrebari referitoare la rambursarea unei tranzactii efectuate prin SMS trebuie adresate doar catre operatorul de telefonie mobila. Daca utilizatorul doreste dezactivarea platii automate prin SMS (dezactivarea optiunii de reinnoire automata a abonamentului si/sau realimentarea automata cu credite, pe baza de plata prin SMS), utilizatorul trebuie sa urmeze indicatiile furnizate de operatorul de telefonie mobila pentru dezactivarea platilor automate.

SeniorMates nu va restitui utilizatorului platile efectuate in alte conditii sau situatii decat cele expres mentionate in prezentul document.

8. Anularea, stergerea si suspendarea contului de Utilizator

1. Utilizatorii isi pot anula oricand contul folosind optiunea corespunzatoare din cont. Odata cu anularea contului, profilul utilizatorului nu mai este vizibil catre alti utilizatori, dar in sistem pot fi pastrate referinte la utilizatorul respectiv pe termen nedeterminat.

2. In termen de 90 de zile de la anularea contului, utilizatorul beneficiaza de acces la contul sau, cu scopul reactivarii acestuia. Pentru reactivarea contului de utilizator este necesara autentificarea in cont si exprimarea acceptului cu privire la aceasta actiune.

3. Conturile de utilizator anulate precum si toate informatiile asociate vor fi sterse automat, in cazul in care contul de utilizator nu este reactivat in termen de maximum 90 de zile de la data anularii.

4. SeniorMates poate suspenda sau sterge, fara notificare prealabila si fara obligatia de a oferi explicatii pentru actiunea sa, acele conturi de utilizator, asupra carora exista suspiciuni cu privire la: desfasurarea de activitati frauduloase sau ilicite, desfasurarea de orice activitati care incalca legislatia in vigoare, desfasurarea de orice activitati care incalca integral sau partial termenii si conditiile de utilizare a site-ului, desfasurarea de orice activitati care incalca drepturile altor utilizatori.

5. SeniorMates isi rezerva dreptul de a suspenda sau sterge, fara notificare prealabila, orice cont de utilizator de pe care s-au desfasurat activitati care afecteaza buna functionare a serviciilor oferite de catre SeniorMates altor utilizatori.

6. Utilizatorii al caror cont a fost suspendat sau sters de catre SeniorMates, precum si utilizatorii care au incalcat prevederile termenilor si conditiilor ale site-ului, nu mai au dreptul de a utiliza site-ul. SeniorMates isi rezerva dreptul de a lua toate masurile pe care le considera necesare, fara nicio notificare prealabila, pentru a interzice acestor persoane utilizarea site-ului, indiferent care sunt conturile utilizate de aceste persoane si indiferent daca serviciile sunt oferite contra cost.

7. In cazul suspendarii contului de utilizator de catre SeniorMates, sumele platite nu se returneaza utilizatorului indiferent de tipul serviciului achizitionat. Utilizatorii nu au dreptul sa solicite despagubiri, renuntand in mod expres si irevocabil la exercitarea oricaror actiuni in acest sens, indiferent de urmarile pe care le-ar putea avea restrictionarea de la folosirea site-ului.

8. Odata cu anularea, stergerea sau suspendarea contului de utilizator, pentru anumite metode de plata precum plata prin SMS, utilizatorul trebuie sa dezactiveze personal reinnoirea automata a abonamentului si realimentarea automata cu credite - in cazul platii prin SMS, utilizatorul trebuie astfel sa urmeze indicatiile furnizate de operatorul de telefonie mobila pentru dezactivarea platilor automate.

9. Limitari de responsabilitate

Infolab Net Solutions SRL, in calitatea sa de proprietar si administrator al website-ului, va lua toate masurile legale si va face toate eforturile rezonabile necesare pentru a asigura legalitatea functionarii website-ului SeniorMates si in acest scop va incerca sa corecteze orice erori sau omisiuni cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Infolab Net Solutions SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru inadvertente, erori sau omisiuni sau orice utilizari neautorizate sau ilegale de continuturi care incalca drepturile de orice fel ale unor terti, persoane fizice sau juridice.

Orice vizitator si utilizator recunoaste si este de acord ca Infolab Net Solutions SRL ori reprezentantii sai legali, directorii, agentii sau afiliatii, nu vor fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune indiferent ca acestea s-au produs ori sunt pe cale sa se produca in mod direct sau, indirect, indiferent ca sunt minore, de importanta majora sau incidentale ori speciale, incluzand dar nelimitandu-se la pierderi de profit, redirectionarea clientelei, obtinerea de avantaje directe sau indirecte de catre orice utilizator din asocierea unor nume si imagini personale sau comerciale sau publice ori alte pierderi de orice fel si orice natura, rezultate din utilizarea website-ului sau orice aspect decurgand din utilizarea oricarui serviciu oferit de website utilizatorilor sai sau partenerilor comerciali in orice scop.

Orice utilizator este de acord sa protejeze si sa asigure pe Infolab Net Solutions SRL si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai prin asumarea propriei responsabilitati pentru orice activitati sau actiuni proprii sau savarsite de un tert prin utilizarea datelor sale de inregistrare, cu stiinta utilizatorului sau in mod fraudulos ca urmare a neglijentei utilizatorului in asigurarea securitatii propriilor date si care in orice circumstanta ar putea angaja in orice fel raspunderea acestora impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, somatii, pierderi, daune, costuri (incluzand, dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor), cheltuieli de judecata (incluzand, dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor), decizii, amenzi, sau orice alte obligatii rezultate din sau conexe oricarei actiuni a utilizatorului privind sau rezultand din accesarea sau folosirea serviciului.

Infolab Net Solutions SRL prin intermediul website-ului SeniorMates in calitate de administrator si proprietar al acestuia isi rezerva dreptul de a derula, desfasura in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site prin sine insusi sau printr-un tert in nume propriu sau in numele unui tert. Campaniile si promotiile derulate pe website nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea spoturilor publicitare si a promotiilor precum si a modului de desfasurare si prezentare pe website nu necesita acordul vizitatorilor si orice schimbari, alterari modificari ale spatiului si continutului publicitar putand fi relizate fara anunt prelabil sau acord din partea vizitatorilor sau utilizatorilor.

Infolab Net Solutions SRL nu acorda nicio garantie si nu-si asuma nicio responsabilitate pentru niciun produs sau serviciu facut disponibil de catre sau oferit de catre o terta parte fie ea persoana fizica sau juridica prin intermediul SeniorMates sau prin orice legatura cu un site realizata prin orice modalitate asa cum nu-si asuma nicio responsabilitate pentru niciun continut aparut in orice banner sau alt fel de material publicitar.

Infolab Net Solutions SRL nu va fi parte la si nu va tinuta in niciun fel responsabila pentru monitorizarea sau realizarea efectiva a oricaror tranzactii dintre dumneavoastra si o terta parte ce ofera produse sau servicii prin intermediu website-ului, indiferent ca incheierea ei si orice eventuala plata se realizeaza prin mijloace tehnice oferite de website tranzactia va fi guvernata de regulile agreate si consimtite de utilizator (in calitate de vanzator sau cumparator) si tertul respectiv.

Orice vizitator si utilizator recunoaste si este de acord ca Infolab Net Solutions SRL nu este raspunzator in cazul in care unii utilizatori SeniorMates solicita altor utilizatori, sub diverse pretexte, transferul unor sume de bani sau efectueaza catre alti utilizatori transferuri de bani sau ofera promisiuni pe care nu intentioneaza sa le respecte, singurii responsabili pentru acestea fiind utilizatorii implicati.

10. Utilizarea site-ului de catre minori

Utilizarea SeniorMates este strict interzisa minorilor. SeniorMates va solicita in cadrul procesului de inregistrare suficiente informatii care sa indice faptul ca utilizatorii au cel putin 18 ani.

Prin inregistrarea pe site, utilizatorii declara si garanteaza ca au cel putin 18 ani. Cu toate acestea, SeniorMates nu poate garanta pentru acuratetea informatiilor furnizate de utilizatori cu privire la varsta din momentul inregistrarii. SeniorMates nu isi asuma responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de catre minori care incalca prevederile termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

11. Garantii

1. Accesand si utilizand website-ul SeniorMates in mod implicit sunteti de acord cu termenii si conditiile enuntate in prezentul document si agreati: a) sa aparati, sa garantati ca nu veti folosi website-ul si niciunul din serviciile oferite pe website in alte scopuri decat cele permise de administrator/proprietar; b) sa renuntati la formularea si exercitarea oricaror actiuni in pretentii, explicite sau implicite, fata de SeniorMates, administratorii, ofiterii, directorii, angajatii si agentii sai; c) sa aparati administratorii, ofiterii, directorii, angajatii si agentii si sa ii sustineti pe acestia ca nefiind raspunzatori cu privire la orice fel de pretentii, revendicari, reclamatii, daune, obligatii, pierderi, costuri sau datorii, cereri (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor) provenite din:

i. accesarea, vizitarea, utilizarea website-ului;

ii. incalcarea din partea dumneavoastra, ca si utilizator, sau a oricaror terti a oricaror termeni si conditii enuntate in prezenul document;

iii. incalcarea de catre orice utilizator, vizitator, client a oricaror drepturi ale unei terte parti care poate fi utilizator, vizitator, client in calitate de persoana fizica si juridica;

iv. orice pretentie rezultand din cauzarea oricarei daune unei terte parti ca urmare a postarii, vizionarii sau utilizarii unui material incarcat de catre dumneavoastra pe SeniorMates.

2. SeniorMates nu garanteaza ca:

i. Utilizarea Serviciilor va indeplini cerintele si asteptarile utilizatorului;

ii. Accesul si folosirea Serviciilor se va desfasura in permanenta in cele mai bune conditii, fara intreruperi, erori de functionare si in deplina siguranta;

3. Serviciilor nu li se vor aplica niciun fel de conditii, garantii sau orice alti termeni (inclusiv orice termeni impliciti cu privire la calitatea, compatibilitatea satisfacatoare in conformitate cu descrierea), cu exceptia celor prevazuti in mod explicit in prezentul acord.

12. Informatii legate de marca

Denumirea SeniorMates si sigla SeniorMates sunt marci inregistrate ale Infolab Net Solutions SRL. Marcile Infolab Net Solutions SRL nu pot fi afisate sau utilizate sub nicio forma fara acordul expres al proprietarului de drept.

13. Disponibilitatea serviciului

Infolab Net Solutions SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a website-ului SeniorMates in orice moment si la orice interval de timp liber ales avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

14. Drept aplicabil

Prin folosirea website-ului SeniorMates, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si Infolab Net Solutions SRL sau asociatii/partenerii/afiliatii acesteia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta de judecata competenta material din Bucuresti, in conformitate cu legile romane in vigoare.